Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bitmeyen para görmek

Rüyada bitmeyen para görmek

Rüyada bitmeyen para görmek çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, her şeyi kuralına göre yapacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına delalet eder.

Rüyada bitmeyen para gördüyseniz:

  • Size karşı kayıtsız tavırları olan kişilerden uzak durun.

Rüyada paranın bittiğini görmek çok hayırlı günler görüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, onun yolundan ayrılmayacağına delalettir.

Rüyada parasının bittiğini görmek yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, küçük ise kazancınızın daha az olacağına, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına inanılır.

Rüyada bitmeyen para görmek bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada birinin saçında bit öldürmek kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına inanılır.

Rüyada saçtan bit taramak işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine delalettir.

Rüyada bir insanın kafasında bit görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir başkasının kafasında bit görmek çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına inanılır.

Rüyada bit ayıklamak rüyayı gören kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments