Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bit tutmak

Rüyada bit tutmak

Rüyada bit tutmak ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, rüya sahibinin muradına ereceğine, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, mesleğine dört elle sarılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bit tutmak gördüyseniz:

  • Kimsenin sizin için en iyisini yapacağına güvenemezsiniz.

Rüyada bit tutmak yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşının kafasında bit görmek kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, kalabalıktan uzak olacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına alamet eder.

Rüyada namazi bitirememek kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına inanılır.

Rüyada bit yada sirke görmek Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına yorulur.

Rüyada bitmiş parfüm görmek kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada eşinin kafasında bit görmek zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızının kafasında bit görmek ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına işarettir.

Rüyada elinde bit öldürmek dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments