Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bit olduğunu duymak

Rüyada bit olduğunu duymak

Rüyada bit olduğunu duymak uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, sorunların yakında son bulacağına, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına alamet eder.

Rüyada bit olduğunu duymak gördüyseniz:

  • Belli konularda genişleme sağlamanıza yardım edecek fikirlerinize destek bulabilir ya da karşınıza çıkan fikirleri destekleyebilirsiniz.

Rüyada bit olduğunu duymak ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, mal kayıpları da yaşayacağına, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına işaret eder.

Rüyada kafasından bit ayıklamak sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasını bitli görmek kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve rüya sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada bit yumurtası görmek bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını bitlenmiş görmek eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına alamet eder.

Rüyada saçtaki biti öldürmek nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına rivayet eder.

Rüyada bitin uçtuğunu görmek umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine delalettir.

Rüyada bit yada pire görmek atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments