Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bitin uçtuğunu görmek

Rüyada bitin uçtuğunu görmek

Rüyada bitin uçtuğunu görmek kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, yeni başlangıçların yapılacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, yeni bir ortama girileceğine rivayet eder.

Rüyada bitin uçtuğunu gördüyseniz:

  • Belli bir konuda ilerleme cesareti toplamaya çalışırken elinize geçen fırsatı kaçırabilirsiniz.

Rüyada bitin uçtuğunu görmek büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, çok büyük bir aşk yaşanacağına alamet eder.

Rüyada uçan bit görmek anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir tane bit görmek işlerinin baltalanacağına, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine yorulur.

Rüyada kafasından bit ayıklamak gülen yüzünün solacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada pirinçte bit görmek sevineceğine, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kafamda bit görmek dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada biti saçta görmek dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına işarettir.

Rüyada tüp bitmesi görmek bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments