Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını bitli görmek

Rüyada başkasını bitli görmek

Rüyada başkasını bitli görmek zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına, çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada başkasını bitli gördüyseniz:

  • Tartışma gerektiren konu bir şekilde yakın çevrenizde görebilir.

Rüyada kardeşinin saçında bit görmek güzel fırsatların ele geçirileceğine, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yürüyen bit görmek bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada askerlik bitirmek edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine tabir olunur.

Rüyada bitleri öldürmek uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, şifa göreceğine yorulur.

Rüyada bitin sirkesini görmek kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpekte bit görmek çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kafadan bit almak hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına yorulur.

Rüyada siyah bit görmek zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments