Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bisküvi ikram etmek

Rüyada bisküvi ikram etmek

Rüyada bisküvi ikram etmek bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, şansının da döneceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada bisküvi ikram etmek gördüyseniz:

  • Değişmeyen bir duruma uzun vadeli bir çözüm bulabilirsiniz.

Rüyada bisküvi ikram etmek yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına işaret eder.

Rüyada bisküvi vermek keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine delalet eder.

Rüyada bisküvi satın almak rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine delalet eder.

Rüyada çikolatalı bisküvi yemek önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına rivayet eder.

Rüyada bebek bisküvisi yemek çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine, azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına delalettir.

Rüyada bebe bisküvisi görmek herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, şansının da açık olacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına delalettir.

Rüyada tuzlu bisküvi yemek işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada lokum bisküvi görmek çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, huzur içinde yatacağına, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments