Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altı kirli bebek görmek

Rüyada altı kirli bebek görmek

Rüyada altı kirli bebek görmek belki de hayatının aşkını bulacağına, anne baba ile ters düşüleceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altı kirli bebek gördüyseniz:

  • Anlamadığınız konularda daha fazla bilgiye sahip ya da aklı farklı çalışan kişilerden fikir alabilirsiniz.

Rüyada altı kirli bebek görmek işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine işarettir.

Rüyada altını kirleten bebek görmek elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine tabir olunur.

Rüyada kirli bebek bezi değiştirmek sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kirli bebek görmek hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebeğin altını kirlettiğini görmek çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, kazanılan paranın artacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine işaret eder.

Rüyada altını kirletmiş bebek görmek kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, işlerini boşvereceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına delalettir.

Rüyada kirli erkek bebek görmek anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kirli bebek bezi görmek çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, maddi gücünün her geçen gün artacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments