Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli bebek görmek

Rüyada kirli bebek görmek

Rüyada kirli bebek görmek kazancını birkaç kat arttıracağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına alamet eder.

Rüyada kirli bebek gördüyseniz:

  • Duygularınızı saklamakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada bebeğin altını kirlettiğini görmek iyi halinin kalmayacağına, dikkat çekeceğine, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine inanılır.

Rüyada kirli bebek bezi görmek keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, hayırla yad etmeye işaret etmektedir.

Rüyada kirli bebek bezi değiştirmek bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine, dertlerinin dermanını bulacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kirli erkek bebek görmek hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada altını kirleten bebek görmek spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına tabir olunur.

Rüyada kirli bebek görmek mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine delalettir.

Rüyada altını kirletmiş bebek görmek rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada altı kirli bebek görmek sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments