Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli erkek bebek görmek

Rüyada kirli erkek bebek görmek

Rüyada kirli erkek bebek görmek istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine, hastalıkların yakınına uğramayacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine, uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, birlikte kâh ağlayacağına, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kirli erkek bebek gördüyseniz:

  • Hangi konuda ilerleyeceğinizi, konuşacağınızı veya mücadele edeceğinizi doğru belirlemelisiniz.

Rüyada kirli erkek bebek görmek malının ve parasının çoğalacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, gelirini ve rızkını kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada altı kirli bebek görmek kötü düşmana, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına tabir olunur.

Rüyada kirli bebek bezi değiştirmek sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, hanesinin bollukla dolacağına, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına işaret eder.

Rüyada altını kirletmiş bebek görmek parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, kem gözlü insanların uzaklaşacağına, kişinin rahat nefes alacağına işaret eder.

Rüyada bebeğin altını kirlettiğini görmek yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, alanında marka bir isim olacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine inanılır.

Rüyada kirli bebek görmek kişinin bundan zarar göreceğine, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine yorulur.

Rüyada altını kirleten bebek görmek üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine delalet eder.

Rüyada kirli bebek bezi görmek sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments