Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alt komşuyu görmek

Rüyada alt komşuyu görmek

Rüyada alt komşuyu görmek mubah olmayan yollara sapacağına, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, mesleğinde uzmanlaşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada alt komşuyu gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin size istediğiniz yanıtları vermemesi veya geri dönüşleri yapmaması nedeniyle sinirleniyor olabilirsiniz.

Rüyada komşunun araba aldığını görmek sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, korkularının sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada komşusunun ev aldığını görmek oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada komşunun ev aldığını görmek eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, anne babanın hayır dualarının alınacağına delalettir.

Rüyada alt komşuyu görmek öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada komşuya ekmek vermek kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada komşunun evine girmek büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine işaret eder.

Rüyada komşunu taşınmış görmek üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine delalet eder.

Rüyada komşuyla yatmak bereket ve mutluluk elde edeceğine, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, kazancını büyük miktarda arttıracağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments