Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alt eşofman görmek

Rüyada alt eşofman görmek

Rüyada alt eşofman görmek doğru işler yapacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına, darda kalacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada alt eşofman gördüyseniz:

  • Duygusal taktiklerin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada alt eşofman görmek büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına inanılır.

Rüyada eşofman altı giymek ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına alamet eder.

Rüyada eşofman almak borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine, dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına, endişelerin son bulacağına inanılır.

Rüyada yeni eşofman giymek kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, işinin aksayacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz eşofman görmek zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, iyi şeyler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada mor eşofman görmek yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza delalettir.

Rüyada siyah eşofman görmek kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına yorulur.

Rüyada kırmızı eşofman giymek hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, sevindirici haberler alınacağına, tazeleneceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments