Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni eşofman giymek

Rüyada yeni eşofman giymek

Rüyada yeni eşofman giymek kendisini mutsuz edeceğine, eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, sorunlarını çözeceğine, borçlanacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni eşofman giymek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kimseden gelebilecek olan bir teklifi kararsızlık yüzünden değerlendiremeyebilirsiniz.

Rüyada yeni eşofman giymek sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, işlerin düzeleceğine işarettir.

Rüyada eşofmanı ters giymek çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, haram yollardan mal sahibi olunacağına, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına delalettir.

Rüyada kırmızı eşofman giymek sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine inanılır.

Rüyada mavi eşofman giymek hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına delalet eder.

Rüyada siyah eşofman giymek ahlakından vazgeçmeyeceğine, güvensizliğini yeneceğine, sevilen bir eşyanın çalınacağına tabir olunur.

Rüyada eşofman altı giymek kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına yorulur.

Rüyada eşofman görmek toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, kişinin tek başına kalacağına, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada mavi eşofman görmek rütbe alacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments