Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor eşofman görmek

Rüyada mor eşofman görmek

Rüyada mor eşofman görmek her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, kem gözlü insanların uzaklaşacağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada mor eşofman gördüyseniz:

  • Yapmayı çok istediğiniz bir konuda, sizi çekemeyen birisinin engellemesiyle karşılaşmanız olasıdır.

Rüyada mor eşofman görmek sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına alamet eder.

Rüyada beyaz eşofman görmek rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada siyah eşofman giymek yaşamının belli bir düzene oturacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, geride bırakacağına işarettir.

Rüyada kırmızı eşofman almak refah düzeyinin artacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına inanılır.

Rüyada kırmızı eşofman giymek yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına işarettir.

Rüyada kirli eşofman görmek çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, büyük aşamalar kaydedeceğine işarettir.

Rüyada siyah eşofman görmek böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi eşofman almak kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments