Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok pasta yemek

Rüyada çok pasta yemek

Rüyada çok pasta yemek hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, hem de rüya sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, hasta ve üzgün olacağına, iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına inanılır.

Rüyada çok pasta yemek gördüyseniz:

  • Parayla ilgili beklentileriniz boşa çıkabilir.

Rüyada pasta yapmak ve yemek üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sıcak pasta yemek sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, rüya sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına işarettir.

Rüyada mavi pasta yemek helal kazanca sahip olunacağına, kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine yorulur.

Rüyada dondurmalı pasta yemek çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, rüya sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine delalet eder.

Rüyada böğürtlenli pasta yemek yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, günahların af olacağına delalet eder.

Rüyada kurtlu pasta yemek çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine delalet eder.

Rüyada beyaz kremalı pasta yemek az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine, tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada pasta yemek kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments