Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada valizin kaybolduğunu görmek

Rüyada valizin kaybolduğunu görmek

Rüyada valizin kaybolduğunu görmek sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, çaresiz ve çözümsüz kalacağına, zor günlerin geride kalacağına, işlerin çok iyiye gideceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada valizin kaybolduğunu gördüyseniz:

  • Aile büyükleriniz arasında sıkıntı verici bir durum olabilir.

Rüyada valizin kaybolduğunu görmek kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, rüyayı gören kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına inanılır.

Rüyada valiz kaybolduğunu görmek işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, çok başarılı olup, kazancının artacağına inanılır.

Rüyada bir valiz kağıt para görmek dönmeyen şansın artık döneceğine, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada valiz yerleştirmek işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, hayat boyu isteklerine ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada valizini alıp gitmek maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına delalet etmektedir.

Rüyada valizle yolculuğa çıkmak yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, hayatının da düzene gireceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının valizini görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Rüyada kapalı valiz görmek sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments