Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birisiyle kavga yapmak

Rüyada birisiyle kavga yapmak

Rüyada birisiyle kavga yapmak sevdiği bazı kişileri kıracağına, gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, doyasıya sefasını süreceğine, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına delalet eder.

Rüyada birisiyle kavga yapmak gördüyseniz:

  • İşlerin halledilmesi veya tamamlanması için zaman ayırmanız gerekiyor.

Rüyada biriyle laf kavgası yapmak çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, üzgün ve hasta olacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akrabayla kavga yapmak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına işarettir.

Rüyada birisiyle kavga yapmak hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, aralarındaki ağız tadının bozulacağına, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına işarettir.

Rüyada sözlü kavga yapmak kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine, kazançlı bir adım atılacağına işarettir.

Rüyada bıçaklı kavga yapmak ayıplanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kazaya ve belaya yakın olacağına işarettir.

Rüyada ekmek kavgası yapmak rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, hazırdan yemek zorunda kalacağına, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine işaret eder.

Rüyada kadınla ağız kavgası yapmak mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, düşman olduklarının anlaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağiz kavgasi yapmak rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments