Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sözlü kavga yapmak

Rüyada sözlü kavga yapmak

Rüyada sözlü kavga yapmak başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, ortaklıkların bozulacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, refah düzeyinin artacağına, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, rızkının artacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sözlü kavga yapmak gördüyseniz:

  • Düşünceli adımlar atmanız ya da jestler yapmanız durumunda olumlu karşılıklar alabilirsiniz.

Rüyada sözlü kavga yapmak elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada biriyle sözlü kavga etmek büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada sözlü kavga etmek kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına delalettir.

Rüyada birisiyle sözlü kavga etmek insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine işarettir.

Rüyada sözlü kavga görmek dininden vazgeçmeyeceğine, çok başarılı ve zengin birisi olacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına işarettir.

Rüyada sözlü kavga ettiğini görmek parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, onlar için çabalayacağına inanılır.

Rüyada sözlü sınav görmek maddi kayıpların sona ereceğine, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, birikiminin artacağına delalettir.

Rüyada sözlüsünden ayrılmak yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments