Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alman parası görmek

Rüyada alman parası görmek

Rüyada alman parası görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, yalan söyleyeceğine işarettir.

Rüyada alman parası gördüyseniz:

  • Verilecek sözler faydalı sonuçlar doğurabilir.

Rüyada para görüpte almamak dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada para alıp vermek yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, iş hayatındaki başarılarının artacağına alamet eder.

Rüyada birinin para vermesi ama almamak tartışmaların son bulacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzatılan parayı almamak zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına işarettir.

Rüyada ölüden para alıp vermek parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine delalettir.

Rüyada birinden para alıp vermek refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada verilen parayı almamak Allah’ın sevgili kullarından olduğuna, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, hastalıklara şifa bulunacağına alamet eder.

Rüyada para alıp verdiğini görmek üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments