Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birisine pantolon almak

Rüyada birisine pantolon almak

Rüyada birisine pantolon almak yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, çok günah işleyeceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına alamet eder.

Rüyada birisine pantolon almak gördüyseniz:

  • İhmal ettiğiniz sorumluluklarınızı telafi yoluna gidebilirsiniz.

Rüyada erkek pantolonu giymek büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına inanılır.

Rüyada üst üste pantolon giymek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada pantolon paçasını kısaltmak yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pantolona kemer takmak yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, daha güzelleşeceğine inanılır.

Rüyada pantolonu çamur olmak kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, ağlayacağına, strese gireceğine, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına delalettir.

Rüyada pantolon gömlek almak kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine yorulur.

Rüyada kahverengi kadife pantolon giymek sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, dertlerin kısa zamanda biteceğine, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada gri pantolon giymek sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments