Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pantolon gömlek almak

Rüyada pantolon gömlek almak

Rüyada pantolon gömlek almak parasal durumun düzeltileceğine, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, düzenin kurulacağına, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kötü alışkanlıklarından arınacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada pantolon gömlek almak gördüyseniz:

  • Bir süredir havada kalmış işlerin, konuların veya çözümlenmemiş problemlerin ayağı yere basmaya başlıyor.

Rüyada gömlek pantolon görmek yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, rahat erileceğine, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Rüyada beyaz gömlek siyah pantolon giymek çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine, rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine delalet eder.

Rüyada siyah gömlek ve pantolon giymek işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine rivayet eder.

Rüyada pantolon ve gömlek görmek hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan rüya sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada pantolon gömlek görmek anne baba duası alınacağına, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine işaret eder.

Rüyada pantolon gömlek almak alınan borçların ödenemeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz gömlek siyah pantolon görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine, zevki sefa içinde yaşayacağına, isteklerini yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada rengarenk pantolon görmek aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments