Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin zina yaptığını görmek

Rüyada birinin zina yaptığını görmek

Rüyada birinin zina yaptığını görmek rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin zina yaptığını gördüyseniz:

  • Yaklaşan çok sayıda daveti, olanağı veya teklifi dikkatle değerlendirmenizde fayda var.

Rüyada köpekle zina yapmak kişinin hayatının değişeceğine, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine delalet eder.

Rüyada annesini zina yaparken görmek kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına delalettir.

Rüyada bir kadınla zina yapmak performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına tabir olunur.

Rüyada babasını zina yaparken görmek iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına alamet eder.

Rüyada başkasının zina yaptığını görmek güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle zina yapmak işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, sorunlarını bu sayede bitireceğine, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine rivayet eder.

Rüyada kocasının zina yaptığını görmek mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, yol göstereceğine, büyük bir ortaklığa girileceğine tabir olunur.

Rüyada erkek kardeşiyle zina yapmak işlerinde yenilikler yapacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, mutlu olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments