Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alışveriş yaptığını görmek

Rüyada alışveriş yaptığını görmek

Rüyada alışveriş yaptığını görmek çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, hile ile mal elde etmeye, işinin aksayacağına, hainlik yapacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada alışveriş yaptığını gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan biraz yalnız, biraz gerilimlisiniz.

Rüyada kabede alışveriş yapmak herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına inanılır.

Rüyada bedava alışveriş görmek gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, neşesini ve huzurunu yitireceğine yorulur.

Rüyada pazardan alışveriş yapmak iyileşeceğine, toparlanacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bakkalda alışveriş yapmak söz sahibi olacağına, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada nişan alışverişine gitmek girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, zararının büyük olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ev için alışveriş yapmak kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine delalettir.

Rüyada gıda alışverişi yapmak çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına işarettir.

Rüyada alışveriş sepeti görmek atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments