Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin yattığını görmek

Rüyada birinin yattığını görmek

Rüyada birinin yattığını görmek eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, önün açılacağına, kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, malını ve canını emniyete alacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, deşarj olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin yattığını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki herkes niyetleri veya yapabilecekleri konusunda dürüst olmayabilir.

Rüyada yatarak yemek yemek elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına işarettir.

Rüyada kardeşiyle yattığını görmek işlerin sürekli artacağına, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine tabir olunur.

Rüyada yatakta yattığı görmek bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına alamet etmektedir.

Rüyada türbede yatan kişiyi görmek gösterilen sabrın tükeneceğine, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine inanılır.

Rüyada yatan aslan görmek tatsızlıkların ortadan kalkacağına, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına delalettir.

Rüyada birini yatarken görmek kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına alamet eder.

Rüyada kocanla yattığını görmek eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine rivayet eder.

Rüyada tuvalette yattığını görmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments