Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin yanında yellenmek

Rüyada birinin yanında yellenmek

Rüyada birinin yanında yellenmek çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine tabir olunur.

Rüyada birinin yanında yellenmek gördüyseniz:

  • İnsanlardaki yeni tanışmalara karşı çekingenlik, size anlaşılmaz geliyor.

Rüyada birinin yanında yellenmek bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına delalet eder.

Rüyada tuvalette yellenmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına işaret eder.

Rüyada camide yellenmek yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, sıkıntılarını çözeceğine delalet etmektedir.

Rüyada istemeden yellenmek kazancının ve rızkının düşeceğine, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yel değirmeni görmek bir anda yokluğa düşüleceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına delalettir.

Rüyada namaz kılarken yellenmek kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine tabir olunur.

Rüyada sesli yellenmek günahtan temizlenmeye, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine alamet eder.

Rüyada yel görmek istenen her şeye sahip olunacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments