Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yel görmek

Rüyada yel görmek

Rüyada yel görmek iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına, rüya sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, ağız tadından ve neşesinden de olacağına inanılır.

Rüyada yel gördüyseniz:

  • Siz elinizden geleni yaptığınıza göre, artık yardım da isteyebilirsiniz.

Rüyada namaz kılarken yellenmek rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine rivayet eder.

Rüyada namazda yellenmek yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada yel görmek yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına işaret eder.

Rüyada sesli yellenmek müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, herkesin önünde olacağına delalet eder.

Rüyada tuvalette yellenmek gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin yanında yellenmek dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına yorulmaktadır.

Rüyada camide yellenmek karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına delalettir.

Rüyada toplum içinde yellenmek işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, büyük sorunlarla boğuşulacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments