Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sesli yellenmek

Rüyada sesli yellenmek

Rüyada sesli yellenmek keyfin ve ağız tadının kaçacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, maddi sıkıntısı olmayacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada sesli yellenmek gördüyseniz:

  • Gergin hissedebilirsiniz.

Rüyada sesli yellenmek onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, dertlerin ve sorunların aşılacağına işaret eder.

Rüyada yellenme sesi duymak başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada camide yellenmek hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına inanılır.

Rüyada istemeden yellenmek zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına tabir olunur.

Rüyada birinin yanında yellenmek iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada namaz kılarken yellenmek uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine işaret eder.

Rüyada yel değirmeni görmek elinin kolunun bağlanacağına, rüya sahibinin uyarı alabileceğine, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine inanılır.

Rüyada yel görmek tüm keyfinin kaçacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments