Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin tekrar evlendiğini görmek

Rüyada birinin tekrar evlendiğini görmek

Rüyada birinin tekrar evlendiğini görmek üzüleceğine, pişman olacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, hastalıklarının son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin tekrar evlendiğini gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bazı kişilerin asıl niyeti farklı olabilir, kulaklarınızı açmanızda fayda var.

Rüyada evli çiftin tekrar evlendiğini görmek refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada evli olupta tekrar evlendiğini görmek kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına delalet eder.

Rüyada babanın tekrar evlendiğini görmek sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına, gittiği yolda yalnız kalacağına, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşle tekrar evlenmek kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine rivayet eder.

Rüyada evli olduğu eşiyle tekrar evlenmek maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evli bir çiftin tekrar evlendiğini görmek bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kocasıyla tekrar evlenmek çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine delalettir.

Rüyada evli eşiyle tekrar evlenmek kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments