Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin tayin olduğunu görmek

Rüyada birinin tayin olduğunu görmek

Rüyada birinin tayin olduğunu görmek yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına, şansının kendisinden yana olacağına, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına inanılır.

Rüyada birinin tayin olduğunu gördüyseniz:

  • Dikkatle dinlemeli be saygılı geri dönüşler içine girmelisiniz.

Rüyada tayininin çıktığını duymak kişinin bir süre zorluk çekeceğine, yolunda gideceğine, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına yorulur.

Rüyada bir yere tayin olmak işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin tayinin çıktığını görmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına yorulur.

Rüyada başka bir yere tayininin çıktığını görmek ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, artık hep ileriye ve önüne bakacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada tayin olmak kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, üzüleceğine, pişman olacağına delalet eder.

Rüyada ankaraya tayin olmak çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, adından söz ettirecek adımlar atacağına inanılır.

Rüyada başka yere tayin olmak içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, yüzünün her daim güleceğine, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının tayinin çıktığını görmek yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments