Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin sırtına binmek

Rüyada birinin sırtına binmek

Rüyada birinin sırtına binmek kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, işlerinin yarım kalacağına, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine işarettir.

Rüyada birinin sırtına binmek gördüyseniz:

  • Neler yaptığınıza dikkat etmelisiniz.

Rüyada inek sırtına binmek aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, borç ödemeye delalettir.

Rüyada başkasının sırtına binmek iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine, hayatının adeta cennete döneceğine, aile saadetinin artacağına işarettir.

Rüyada sırtına binmek hem birincilik hem de kazanç getireceğine, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada babanın sırtına binmek hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, isteklerinin erteleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin sırtına binmek hayatın rüya sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine delalettir.

Rüyada ölmüş birinin sırtına binmek yeni bir sosyal çevreye gireceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına rivayet eder.

Rüyada aslanın sırtına binmek iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine delalettir.

Rüyada sevdiğinin sırtına binmek büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments