Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının sırtına binmek

Rüyada başkasının sırtına binmek

Rüyada başkasının sırtına binmek bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, arzuların gerçekleşeceğine, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının sırtına binmek gördüyseniz:

  • Sevmediğiniz birisinin kötü bir durumda olduğu haberini alabilirsiniz.

Rüyada bir insanın sırtına binmek iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına rivayet eder.

Rüyada ineğin sırtına binmek aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada ölünün sırtına binmek aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada aslanın sırtına binmek Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, aileyle iş yapmayacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin sırtına binmek geleceğin güzel olacağına, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, iyilik ve güzellik bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir erkeğin sırtına binmek yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, stresinin çoğalacağına, arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada sırtına binmek bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin sırtına binmek aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments