Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin sımsıkı sarıldığını görmek

Rüyada birinin sımsıkı sarıldığını görmek

Rüyada birinin sımsıkı sarıldığını görmek sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına, sağlığının kötüye gideceğine, uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine inanılır.

Rüyada birinin sımsıkı sarıldığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler her zamanki hareketleriyle sizi yanıltmayacaklar, daha doğrusu yaptıklarına hiç şaşırmayacaksınız.

Rüyada birine sımsıkı sarıldığını görmek hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine, özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyle sımsıkı sarılmak eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına delalet eder.

Rüyada sımsıkı sarılmak insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına yorulur.

Rüyada sevgiliye sımsıkı sarılmak bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, huzuru yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sımsıkı sarıldığını görmek yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birbirine sımsıkı sarılmak yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, yaklaşan güzel günlere, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişiye sımsıkı sarılmak kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada birisine sımsıkı sarılmak hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments