Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sımsıkı sarılmak

Rüyada sımsıkı sarılmak

Rüyada sımsıkı sarılmak oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada sımsıkı sarılmak gördüyseniz:

  • Sonu ne olursa olsun, her anlamda risk almaya hazır görünüyorsunuz.

Rüyada sevgiliyle sımsıkı sarılmak gözünün yaşını sileceğine, çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine inanılır.

Rüyada birine sımsıkı sarıldığını görmek zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin sımsıkı sarıldığını görmek güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, maddi kriz yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiye sımsıkı sarılmak mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliye sımsıkı sarılmak kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, gün sayacağına, büyük başarı kazanacağına işarettir.

Rüyada birbirine sımsıkı sarılmak yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine inanılır.

Rüyada birine sımsıkı sarılmak yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına, sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada birisine sımsıkı sarılmak geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments