Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin özür dilediğini görmek

Rüyada sevdiğinin özür dilediğini görmek

Rüyada sevdiğinin özür dilediğini görmek çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, zararların telafi edileceğine, iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, memur ise terfi edeceğine, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin özür dilediğini gördüyseniz:

  • Yeteneklerinize güvenin, yetenekleriniz üzerine her türlü bahse girebilirsiniz.

Rüyada sevdiğinin özür dilediğini görmek ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına işarettir.

Rüyada sevdiğinden özür dilemek kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına işarettir.

Rüyada küs olduğun kişiden özür dilemek işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin özür dilediğini görmek kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine işarettir.

Rüyada birinin özür dilediğini görmek bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliden özür dilemek çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, aksi takdirde çaresiz kalacağına, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada ağlayarak özür dilemek işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başbakandan özür dilemek hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments