Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeftali soyduğunu görmek

Rüyada şeftali soyduğunu görmek

Rüyada şeftali soyduğunu görmek nimet ve berekete ereceğine, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada şeftali soyduğunu gördüyseniz:

  • Bir an önce uygulamaya geçirmenizde fayda var.

Rüyada şeftali soymak çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şeftali soyduğunu görmek rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayva soymak maddi durum kötü ise zengin olunacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine alamet eder.

Rüyada ağaç soymak işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine rivayet eder.

Rüyada portakal soymak şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarımsak soymak zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine alamet etmektedir.

Rüyada biber soymak işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada enginar soymak kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments