Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada savaş meydanı görmek

Rüyada savaş meydanı görmek

Rüyada savaş meydanı görmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve rüya sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, ağız tadına kavuşacağına, rahat bir hayatı olacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına delalet eder.

Rüyada savaş meydanı gördüyseniz:

  • Çok fazla hassas düşünmemeli yapılan güzelliklere izin vermelisiniz.

Rüyada savaş meydanı görmek yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine delalettir.

Rüyada kalabalık meydan görmek hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, ticaret hayatına atılacağına, hayal kırıklığına düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada geniş meydan görmek sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, her şeyin ters gideceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada büyük meydan görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada taksim meydanını görmek almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük zararlar edeceğine yorulur.

Rüyada düğün meydanı görmek yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada mahşer meydanını görmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine yorulur.

Rüyada meydan görmek yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, yeni bir eve taşınılacağına, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments