Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin sana iftira attığını görmek

Rüyada birinin sana iftira attığını görmek

Rüyada birinin sana iftira attığını görmek bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, makam ve söz sahibi olacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, yollarının açılacağına, aralarından su sızmayacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, evini ve ailesini unutacağına, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine işarettir.

Rüyada birinin sana iftira attığını gördüyseniz:

  • Sizi riskli veya sizi ilgilendirmeyen konuların içine dahil etmeye çalışan kişilerden uzak durmanızda fayda var.

Rüyada birinin sana iftira attığını görmek beklenmedik kapıların açılmasına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına inanılır.

Rüyada arkadaşının iftira attığını görmek imkânsızı başaracağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin iftira attığını görmek gelirin tükeneceğine, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada iftira atılması görmek zaman bulmakta zorlanacağına, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iftira uğradığını görmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada iftiraya görmek refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin iftiraya uğradığını görmek aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına alamet eder.

Rüyada işyerinde iftiraya uğramak borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments