Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin iftira attığını görmek

Rüyada birinin iftira attığını görmek

Rüyada birinin iftira attığını görmek aylık gelirinin artacağına, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, bazı sorunlarla uğraşılacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına delalettir.

Rüyada birinin iftira attığını gördüyseniz:

  • İşle bağlantılı konular stres yaratabilir.

Rüyada arkadaşının iftira attığını görmek kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, hane halkı ile tartışma yaşayacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin iftira attığını görmek basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına alamet eder.

Rüyada birinin sana iftira attığını görmek aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına, çok büyük bir aşk yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada iftira edildiğini görmek huzurlu ve sakin bir yaşama, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine tabir olunur.

Rüyada iftira uğradığını görmek mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine, seyahatlere katılacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına delalet eder.

Rüyada iftiraya uğrayıp ağlamak iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, kudreti ve cesareti bulacağına yorulur.

Rüyada iftira uğramak geleceğin güzelliklerle dolacağına, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, kazançta zarar edeceğine inanılır.

Rüyada iftira atılması görmek sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine, hasta ise iyileşeceğine, bazı engellerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments