Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işyerinde iftiraya uğramak

Rüyada işyerinde iftiraya uğramak

Rüyada işyerinde iftiraya uğramak dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına rivayet eder.

Rüyada işyerinde iftiraya uğramak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin ne yaptığından bağımsız programlar yapmaya çalışmalı, diğerlerinin baskısına boyun eğmemelisiniz.

Rüyada işyerinde iftiraya uğramak hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza tabir olunur.

Rüyada iftira uğramak eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına alamet eder.

Rüyada birinin iftiraya uğradığını görmek daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına, kişinin şansının artacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Rüyada iftiraya uğradığını görmek alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına tabir olunur.

Rüyada biri tarafından iftiraya uğramak korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine, ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada iftira uğradığını görmek daha geniş bir rızık elde edeceğine, umutlarının söneceğine, mutluluğa ve neşeye işaret etmektedir.

Rüyada birine iftira atmak attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, hayatının tamamen altüst olacağına inanılır.

Rüyada iftira edildiğini görmek deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments