Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçımın siyah olduğunu görmek

Rüyada saçımın siyah olduğunu görmek

Rüyada saçımın siyah olduğunu görmek para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine, atılıma geçeceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağına, sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, itibar kazanacağına, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçımın siyah olduğunu gördüyseniz:

  • Harekete geçmeniz durumunda hedeflerinize ulaşabileceksiniz.

Rüyada siyah gür saç görmek yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada siyah saç kesmek üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine yorulur.

Rüyada ölmüş birini siyah saçlı görmek kendi işini kuracağına, yenilgiye uğramış hissedeceğine, amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına yorulur.

Rüyada siyah saç tokası görmek rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına delalet eder.

Rüyada siyah saçlı beyaz tenli bebek görmek sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun siyah saç görmek parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına yorulur.

Rüyada saçı siyah görmek sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, başka insanları aldatmasına engel olacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin saçını siyah görmek çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments