Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçın siyah olduğunu görmek

Rüyada saçın siyah olduğunu görmek

Rüyada saçın siyah olduğunu görmek rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, hidayete erip huzuru bulacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçın siyah olduğunu gördüyseniz:

  • Maddi açıdan yenilikler var.

Rüyada kendi saçını siyah görmek hayatındaki fırtınaların durulacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçını siyaha boyatmış görmek kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini uzun siyah saçlı görmek zorlukların ortadan kaldırılacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının saçını siyaha boyadığını görmek mutluluğun ve kazancın azalacağına, yenilgiye uğramış hissedeceğine, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine delalettir.

Rüyada siyah ve uzun saç görmek sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine inanılır.

Rüyada saçının siyah olduğunu görmek atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı saçlı birini siyah saçlı görmek yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine yorulur.

Rüyada saçı siyaha boyalı görmek kısa zamanda çok yol alınacağına, elinin de bolluk ve bereket göreceğine, kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments