Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin saçını sarı görmek

Rüyada birinin saçını sarı görmek

Rüyada birinin saçını sarı görmek geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, mali anlamda rahatının yerinde olacağına, ününü ülke dışına taşıyacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada birinin saçını sarı gördüyseniz:

  • Kayıp yaşamamak için kontrollü olmakta fayda var.

Rüyada saçları sarı olmak böylece hayırlı bir yola girileceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine rivayet eder.

Rüyada saçları sarı görmek malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun sarı saç taramak sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine inanılır.

Rüyada saçlarının uzun ve sarı olduğunu görmek elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, çok büyük kazanımlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada saçı sarıya boyatmak kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, kişinin afiyette kalacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının saçını sarı görmek büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarı saçlı mavi gözlü sevgili görmek sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada saçının bir kısmının sarı olduğunu görmek eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments