Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin pişman olduğunu görmek

Rüyada birinin pişman olduğunu görmek

Rüyada birinin pişman olduğunu görmek ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine, çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin pişman olduğunu gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde ise, ortam sertleşiyor, gergin etkiler devreye giriyor.

Rüyada birinin pişman olduğunu görmek uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına yorulur.

Rüyada pişmanlıktan ağlamak sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının pişman olduğunu görmek hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada pişman olduğunu görmek gelecekte yüzünün güleceğine, hatalı yollara sapılacağına, adını herkese duyuracağına delalet eder.

Rüyada evlenmekten pişman olmak düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına alamet eder.

Rüyada evlendiğine pişman olmak yapılan ahlaksız davranışlara, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, problemleri teker teker çözeceğine tabir olunur.

Rüyada pişman olup ağlamak aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilinin pişmanlığını görmek yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments