Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin önüne geçmek

Rüyada birinin önüne geçmek

Rüyada birinin önüne geçmek mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, Allah’ın inayetini kazanacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin önüne geçmek gördüyseniz:

  • Mevcut düzenlemelerinizde, ilişkilerinizde ya da planlarınızda zayıf veya eksik halkalar ortaya çıkabilir.

Rüyada birinin önüne geçmek yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine, bir takım sorunlar çıkacağına, işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine delalettir.

Rüyada öne geçmek hem itibar edineceğine, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine delalettir.

Rüyada ön dişleri çektirmek iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine yorulur.

Rüyada kapının önünde at görmek bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına delalettir.

Rüyada cami önünde dua etmek yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine delalettir.

Rüyada kapı önü yıkamak maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine yorulur.

Rüyada camide ön safta namaz kılmak elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, hayatının bir anda cennete döneceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine delalettir.

Rüyada birinin önüne seccade sermek ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments