Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin nefes aldığını görmek

Rüyada birinin nefes aldığını görmek

Rüyada birinin nefes aldığını görmek kazancın günden güne artacağına, üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına, hem de yeni mülkler satın alacağına, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına işarettir.

Rüyada birinin nefes aldığını gördüyseniz:

  • Bazılarımızda kimlik bunalımlarına neden olabilir.

Rüyada suyun altında nefes aldığını görmek manevi rahatlamaya erileceğine, hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine tabir olunur.

Rüyada suda nefes aldığını görmek ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına inanılır.

Rüyada ölünün nefes aldığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizin içinde nefes aldığını görmek sağlık sorunun kalmayacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına tabir olunur.

Rüyada zor nefes aldığını görmek rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, maddi olarak büyüyeceğine, kimden akıl soracağına işaret eder.

Rüyada su altında nefes aldığını görmek rahat bir hayat sağlayacağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına tabir olunur.

Rüyada birinin nefes aldığını görmek hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına delalettir.

Rüyada denizde nefes aldığını görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments