Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada motor satmak

Rüyada motor satmak

Rüyada motor satmak hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize , hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine işaret etmektedir.

Rüyada motor satmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler olması durumunda mantıklı hareket etmeniz gerekiyor.

Rüyada motor satmak sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada eski motora binmek maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, rüyayı gören kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına delalettir.

Rüyada motorun çalındığını görmek kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, kendi işinin sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada motordan düşmek büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada motor almak iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada yarış motoru sürmek saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine rivayet eder.

Rüyada büyük motor görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada sarı motor görmek geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments