Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin meyve verdiğini görmek

Rüyada birinin meyve verdiğini görmek

Rüyada birinin meyve verdiğini görmek ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, yeni bir çevre edinileceğine, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin meyve verdiğini gördüyseniz:

  • Duygusal tepkiler veren veya tepkilerini kontrol edemeyen kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada birinin meyve verdiğini görmek zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada borç verdiği parayı almak elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine delalet eder.

Rüyada birine kağıt para verdiğini görmek yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının altın verdiğini görmek aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, sıhhat ve huzur bulacağına, üzüntülü bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada harçlık verdiğini görmek bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşinin kağıt para verdiğini görmek üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına, başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına tabir olunur.

Rüyada birinin portakal verdiğini görmek insanlara her türlü yardımı yapacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada karpuz verdiğini görmek anlaşmazlıklara düşeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments