Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karpuz verdiğini görmek

Rüyada karpuz verdiğini görmek

Rüyada karpuz verdiğini görmek hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına, hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, çıkılan yolculukların şans getireceğine, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine tabir olunur.

Rüyada karpuz verdiğini gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki kişilerle tartışmalı ortamlara girmekten kaçınmalısınız.

Rüyada karpuz verdiğini görmek ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada birinin karpuz verdiğini görmek bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına rivayet eder.

Rüyada birine karpuz yedirmek daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine delalettir.

Rüyada karpuzu birine vermek kısa süre içinde işlerinin açılacağına, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada karpuz düşürmek borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına yorulmaktadır.

Rüyada karpuz kopardığını görmek kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine delalet eder.

Rüyada karpuz kavun görmek sağlık sorunun kalmayacağına, güzel ve mutlu günler görüleceğine, kişinin günahlarına tövbe etmesi rivayet etmektedir.

Rüyada yarım karpuz görmek ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments