Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin mektup verdiğini görmek

Rüyada birinin mektup verdiğini görmek

Rüyada birinin mektup verdiğini görmek alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılarının daha da artacağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin mektup verdiğini gördüyseniz:

  • Yakında istediğiniz noktada olabilirsiniz.

Rüyada birinin mektup verdiğini görmek sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada aşk mektubu yazmak kısmetsizlik yaşanmayacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına inanılır.

Rüyada mektup bulmak hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına delalettir.

Rüyada erkekten mektup almak hasta ise iyileşeceğine, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada evliyadan mektup almak eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına delalettir.

Rüyada birine mektup vermek her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine delalettir.

Rüyada sevdiğinden mektup görmek can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, işinde de hep başarılı olacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinden mektup aldığını görmek mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments