Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin lahmacun yediğini görmek

Rüyada birinin lahmacun yediğini görmek

Rüyada birinin lahmacun yediğini görmek rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, işinin ehli olacağına, parasının ve makamının artacağına, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, zaman zaman kişiyi ezeceğine delalet eder.

Rüyada birinin lahmacun yediğini gördüyseniz:

  • Belli konularda hatalar veya eksiklikler oluşabilir.

Rüyada birinin lahmacun yediğini görmek elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına, ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına, rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine yorulur.

Rüyada başkasının lahmacun yediğini görmek kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lahmacun yediğini görmek büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada lahmacun görmek bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine tabir olunur.

Rüyada lahmacun dağıttığını görmek endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, evi kendisinin çekip çevireceğine rivayet eder.

Rüyada lahmacun içi hazırlamak kazancının eksilmeyeceğine, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada lahmacun hazırlamak işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına yorulur.

Rüyada lahmacun fırını görmek ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, borçlarının kapacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments