Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lahmacun yediğini görmek

Rüyada lahmacun yediğini görmek

Rüyada lahmacun yediğini görmek başarılarının takdir edileceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, rüyayı gören kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına, iyileşeceğine, toparlanacağına, güç, kudret ve iman sahip olacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına rivayet eder.

Rüyada lahmacun yediğini gördüyseniz:

  • Eksik bıraktığınız şeyler var.

Rüyada lahmacun yediğini görmek hasadının tarlasında kalacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine inanılır.

Rüyada başkasının lahmacun yediğini görmek hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada birinin lahmacun yediğini görmek hedeflere ulaşılacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, başının belaya girmeyeceğine alamet eder.

Rüyada lahmacun dağıtmak hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına delalettir.

Rüyada lahmacun dağıttığını görmek işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine, deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine delalettir.

Rüyada lahmacun hazırlamak fırsatları tam zamanında değerlendireceğine, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, Allah’ın izni ile rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lahmacun yemek gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine işarettir.

Rüyada lahmacun istemek bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments